Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Industrivej 5A | KLH ERHVERV

Industrivej 5A

Oversigt

Postnr: 
6580
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
6.586m2
Etageareal: 
2.394m2
Anvendelse: 
Lager/Logistik
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 1.595.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Stor grund med 3 selvstændige bygninger sælges!

Ejendommen er placeret i udbyggede og aktivt erhvervsområde i Vamdrup, som er ca. 15 min fra Kolding og lidt kortere til motorvej E45. På grunden er der 3 selvstændige bygninger: bygning 3 og 4 med facade og port ud mod industrivej, bygning 1 er midt på grunden med tilkørsel fra begge sider, og bygning 2 og 5 med udkørsel til Gasværksvej. Man har altså både indgang fra en af hovedvejene i Vamdrup, industrivej, og fra Gasværksvej, som er en villavej. Bygningerne er vist som en oversigt under billederne.

 

Bygning 3 og 4 er sammensat af to store haller, hvor bygning 4 er med åbne sider og bygning 3 er lukket. De har begge to en god loftshøjde, med 8m til kip og 4,5m sidehøjde. I den lukkede hal er der er placeret to mindre kontorlokaler ved døren som man kommer ind ved på siden af den. Ligefrem kommer man ind i den lukket hal, som har to skydeporte, en i hver sin ende, og måler 7m i bredde x 4 meter i højde. Man vil derfor kunne kører ud ad porten mod industrivej og fortsætte ud på vejen efter. Hallerne har været anvendt til opbevaring for af træ i alle typer af størrelser. Dertil er det et kælderrum, som har stået tomt længe.

 

Bygning 1 er noget specielt indrettet og tidligere anvendt som snedkerværksted. Den fremstår i dårlig stand med utæt tag, og derfor skal man forvente et større renoveringsarbejde eller en nedrivning. Bygningen har flere indgange fra alle sider, og en loftshøjde på ca. 3,3m. Dertil er der to skydeporte ud til siden, hvor man vil kunne komme til med bil, som hver måler 2,65 x 7m. På samme side, hvor man kan komme til med bil, er der en mindre port der måler 2,65 x 3,4m. Værkstedet har skiftende belægning med træ og beton, hvor træet nogen steder fremstår råddent. På siden ned mod bygning 3 er der kontor, toilet og lagerrum.

 

Bygning 2 er tidligere anvendt som bolig, hvor der er egen indkørsel med parkeringspladser fra Gasværksvej 16. Ved siden af bygningen er der et træskur (bygning 5). Til bygningen er der en baghave som ligger om mod Bygning 1. Hvis man tager hoveddøren til boligen, kommer man ind i entreen, hvor der er et soveværelse på venstre hånd og toilet på højre. Gangen fortsætter, og til venstre kommer der et kontor, mens lige frem er køkkenet. Hvis man følger gangen rundt, kommer der et værelse på højre hånd og en rummelig stue ligefrem. Forenden af køkkenet, stuen og kontoret er der en gang som forbinder dem sammen med bagdøren ud til baghaven. Til stuen er der en udestue, med udsigt til baghaven og bygning 1. Huset er bygget i teglsten, hvor der indvendigt er beklædt med træ i flere typer.

 

En ejendom med virkelig mange muligheder for hver af sine selvstændige bygninger.

 

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom