Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 87.000
Sagstype: 
Leje

Nyrenoveret kontor og lager udlejes!

 

Ejendommen er placeret i den nordlige ende af Kolding, tæt på både motorvejen og centrum.

 

Kr. 5.995.000
Sagstype: 
Salg

Flot kontordomicil i Esbjerg N udbydes til salg!

 

Kontordomicilet er beliggende i det attraktive Kjersing industriområde, tæt motorvej E20, hvor der kun er ca. 2 km til frakørsel nr. 75. Den 598 kvm store ejendom er opført i røde teglsten med vingetegltag og termovinduer i plast.

Ejendommen er indrettet med reception, diverse kontorer og møderum, åbne kontorlandskaber, konferencerum, teknikrum, kantine, personaleindgang samt flere toiletter og omklædningsforhold. Se mere i plantegningen længere nede.

Kr. 60.000
Sagstype: 
Leje

I Kolding Centrum midt i latinerkvarteret ligger dette momsfrie butikslejemål. Det er placeret med front ud til Låsbygade, hvor der både køre og går mange mennesker dagligt. Her har du mulighed for at få fingre i nogle mindre lokaler, som stadig har den gode eksponering.

Kr. 32.400
Sagstype: 
Leje

Lager med god placering i den nordlige ende af Kolding udlejes!

Dette 62 kvm store Lager er placeret på en af Kolding mest trafikerede veje, nemlig Vejlevej. Det er tæt på både motorvej og centrum, hvilket gør placering utrolig attraktiv.

I mellem GASA bygningen og Cirkel K ligger det isoleret lager. Man har adgang til lejemålet via en port og en dør ved siden af. Her er det muligt at parkere lige ude foran.

Kr. 90.000
Sagstype: 
Leje

Lejemål med mange anvendelsesmuligheder

I den sydlige del af Kolding, med kort vej til bymidten og til motorvejen, finder du dette spændene lejemål på i alt 250 m2.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, idet der kan være kontor, værksted, butik og lager.

Lejemålet har et facadevindue og er tidligere blevet anvendt til butik. Butikslokalet, vil også kunne anvendes til kontor. Lejemålets lager udgør ca. halvdelen af lejemålet og har egen adgang udefra, samt adgang til kontoret og til butikken. Lejemålet har utrolig mange anvendelsesmuligheder.

Kr. 195.000
Sagstype: 
Leje

Lager lejemålet er placeret i den nordlige ende af Kolding, tæt på såvel motorvejsnettet, bymidten og Kolding Storcenter.

Lejemålet på 650 kvm er rektangulært og er i dag opdelt af en let væg som deler lokalet i to næsten lige store afdelinger. Lofthøjden andrager ca. 3 m, under drager 2,3 m. Adgang har man gennem alm. dør eller 2,7 x 3 m aluport. Der er gode tilkørselsforhold fra vejen og den foranliggende parkeringsplads.

Der er mulighed for etablering af toilet og kontor ud mod parkeringspladsen. Lejemålet kan opvarmes med gas.

Kr. 36.000
Sagstype: 
Leje

Centralt placeret kontor midt Kolding bymidte. Lejemålet er en del af innovationshuset, House Of Innovation.

House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen.

Kontorlejemålet er beliggende på 2. salen i nabobygningen. Denne ejendom har egen indgang. Man vil dog kunne anvende kontorfælleskabets elektroniske reception i hovedbygningen. Her vil gæster kunne melde deres ankomst og man vi få besked om at gæsten er ankommet.

Kr. 240.000
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål på 333 kvm, tidligere anvendt til lægeklinik

Klinikken, som også kan anvendes til kontor, er placeret centralt i Kolding bymidte, i et liberalt erhvervsområde med klinikker og kontorer, lige ved Kolding bibliotek. Det er let adgang for kunder og personale både med bil og offentligt transport. Lejemålet ligger ca. 2 minutters gang fra rutebilstationen og togstation, samt ca. 5 minutter til motorvejen i bil.

Kr. 178.125
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål ideelt til både klinik og kontor.

 

Lejemålet er beliggende i en fritliggende ejendom overfor koldingstorcenter som sikre gode adgangsmuligheder for dine patienter/kunder med offentlig transport. Udover det er nemt at komme til og fra lejemålet, er der også gratis parkeringspladser lige ude foran.

 

Adgang til lejemålet sker fortrinsvis via fælles vindfang med ejendommens øvrige lejere, som er i sundhedssektoren.

 

Kr. 307.500
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål ideelt til både klinik og kontor.

 

Lejemålet er beliggende i en fritliggende ejendom overfor koldingstorcenter som sikre gode adgangsmuligheder for ansatte/patienter/kunder med offentlig transport. Udover det er nemt at komme til og fra lejemålet, er der også gratis parkeringspladser lige ude foran.

 

Adgang til lejemålet sker fortrinsvis via fælles vindfang med ejendommens øvrige lejere, som er i sundhedssektoren.