Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 120.000
Sagstype: 
Leje

Lige ved hovedvej 469, 4 min fra E20 motorvejen, har du her 800 kvm isoleret lagerlokaler fra år 2000, med beton gulv og en god loftshøjde.

 

Lejemålet er beliggende i en selvstændig bygning opført i stålskelet med murede vægge. Sidehøjden er på 3,5 m og til kip er der 8,9 m.

 

Der er adgang fra tre sider via alu porte hhv. to stk. på 3,5 x 3,5 m og én i endegavlen på 5 x 5 m.

 

Et realt og præsentabelt lejemål, som vi gerne fremviser efter aftale.

 

Kr. 20.000.000
Sagstype: 
Salg

Erhvervsgrund på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus – lige overfor Dansk Supermarked centrallager

 

  • Ca. 60.000 kvm grund på Rosbjergvej ud mod motorveje
  • Bebyggelsesprocent på 40
  • kr. 335,- pr kvm grund med tillæg af moms
  • Kloakafgifter er indeholdt i prisen
  • Beliggende tæt ved det store motorvejskryds ved Logistikparken vest for Aarhus

 

Kr. 1.450.000
Sagstype: 
Salg

Denne lille boligudlejningsejendom er beliggende ud til Haderslevvej med ca. 1.000 m ned til gågaden og 1,5 km til universitetet og de andre uddannelsesinstitutioner i området. Under 100 m til den nærmeste af flere dagligvarebutikker. Der er anlagt super cykelsti fra Kolding bymidten, forbi ejendommen og helt ned til Haderslev.

 

Ejendommen er en klassisk rødstensbygning i to plan, indeholdende 2 bolig lejemål. Én i stueetagen på 82 m2 og i tagetagen på 62 m2. Sidstnævnte er nylig blevet ombygget fra 2 mindre lejligheder til én stor.

Kr. 8.500.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom i hjertet af Kolding centrum

Pæn investeringsejendom fra 1990, med 5 ny istandsatte lejligheder samt butikslokale.
Ejendommen er placeret mellem større offentlig parkeringsplads, og gågade miljøet. Foran ejendommen
ligger tombolapladsen, hvilket er et hyggeligt, mindre torv med et lille springvand, bænke og blomster.
Butikker såsom Føtex, Vero Moda, Imerco etc. ligger i et par meters afstand af bygningen.

Kr. 76.800
Sagstype: 
Leje

Lejemålet ligger i hjertet af Nr. Bjert, få minutter fra motorvejsafkørslen Kolding Ø.

Lejemålets 188 m2 indeholder et stort og lyst lagerlokale, to mindre tilhørende kontorer, disponibelt rum, samt toilet med mulighed for brus. Der er adgang til lejemålet via aluport eller almindelig dør.

Lejemålet ligger i midten af bygningen, som også lejemål udlejet til bl.a. Slikboden og Befree.

Kr. 2.995.000
Sagstype: 
Salg

Erhvervsejendom på Fabriksvej i Brørup

 

I industriområdet på Fabriksvej i den nordlige udkant af Brørup finder man denne erhvervsejendom på knap 1.500 m2. Ejendommen består af to selvstændige bygninger, hvoraf den nyeste bygning er fra 2000, den anden fra 1991. Lokalerne er i oprindelig stand, men er moderniserede og i rigtig pæn stand. Begge haller har porte i begge ender. Inde i hallerne er der betongulv og lysindfald fra store ovenlysvinduer.

 

Kr. 210.000
Sagstype: 
Leje

Dette kontorlejemål finder du i Koldings formentlig stærkeste erhvervsområde for kontor- og logistikejendomme, hvor bl.a. velkendte virksomheder som Lidl, Prime Cargo og Lemvigh-Müller har domicil.

Kontoret er beliggende på 1.sal i en bygning af høj kvalitet, med gode parkeringsforhold og udsigt til en lille sø som nærmeste nabo.

Kr. 3.200.000
Sagstype: 
Salg

Ejendommen er beliggende i Silkeborg, i et veludbygget industriområde. Ejendommen anvendes til skrot- virksomhed og består af hhv. ca. 1100 m2 kold hal, ca. 454 m2 værksted og kontor.

Den kolde hal er en stålspærskonstruktion, med beton gulv, facaden er beklædt med stålplader. Lofthøjden andrager ca. 8 m til kip og ca. 5,5 m i sidehøjde. Der er adgang til hallen via tre ledhej- seporte, bagerst en port på 5,5 x 5 m, de andre porte er 4,5 x 5 m.

Fra den kolde hal, adgang til et værksted, gennem en åbning på ca. 2,5 x 3 m med rulleport.

Kr. 11.500.000
Sagstype: 
Salg

Ejendommen er beliggende med facade ud mod Esbjergvej og Kobbervej i Kolding.

Jordarealet på i alt 11.896 m2 danner rammen om et af Koldings få planteskoler. Her ligger både Kolding Plantecenter og Den grønne stue. Her ud over indeholder ejendommen en 112 m2 stor bolig fra 1937.

Ydermere har både TDC og Telia, lejet sig ind med antennemaster mv.