Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 52.000
Sagstype: 
Leje
  • Lille effektivt lager på 178 m2
  • Gode adgangsforhold

 

Dette lejemål er beliggende lige bag MacDonalds og Spar Nord i et yderst aktivt erhvervsområde ved GASA Kolding på Vejlevej i Kolding N. Der er nem adgang til motorvej- og landevejs- nette og til byen. Nem adgang fra Vejlevej og Gl. Esbjergvej.

 

Kr. 5.345.000
Sagstype: 
Salg

Hvis du har en virksomhed og ønsker at kombinere en dejlig bolig med dit erhverv, finder du her en unik mulighed. Med 231 bolig kvm. og over 2.000 kvm. lager og kontor, er der plads til at tænke og drømme stort.

 

Samtidig får du en fantastisk beliggenhed, både naturskønt og samtidig centralt, tæt på Hvidkildeparken og med kort afstand til Koldingvej, hvorfra du kommer nemt rundt i hele området.

 

Erhvervslokalerne indbyder til virkelig mange former for virksomheder,

Kr. 5.200.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom i centrum af Bramming

 

Ejendommen er beliggende i centrum af Bramming i et område med dagligvarer, detailhandel, pengeinstitutter og lignende i stueetagerne og boliger og liberale erhverv på etagerne.

 

Bygningen er opført i én hhv. 2 etager i mursten med sadeltag med bølgeplader hhv. fladt tag beklædt med pap. Vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. plast.

 

Der er gode adgangsforhold til butikken, der også disponerer over ejendommens kælder. Kælderen har god lofthøjde og er meget anvendelig.

 

Kr. 236.500
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er beliggende på én af Koldings mest centrale placeringer, forenden af gågaden i krydset Haderslevvej og Tøndervej. Lejemålet ligger på 1. sal med har adgangsvej direkte fra stor offentlig parkeringsplads i samme niveau. 

Kr. 46.200
Sagstype: 
Leje

Vi har lejemål fra 20-80 m2 

 

Fuldservice lejemål inkl.

- Vand, el og varme
- Fælles printer, inkl. Papir, toner og service aftale
- Rengøring af fælles arealer og kontor
- Gratis kaffe
- Adgang til booking af gratis mødelokaler i ejendommen
- Forbindelse til 100Mbit internet

Dobbelt kontor på 1. salen i kontorfælleskabet, House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen.

Kr. 120.000
Sagstype: 
Leje

Lige ved hovedvej 469, 4 min fra E20 motorvejen, har du her 800 kvm isoleret lagerlokaler fra år 2000, med beton gulv og en god loftshøjde.

 

Lejemålet er beliggende i en selvstændig bygning opført i stålskelet med murede vægge. Sidehøjden er på 3,5 m og til kip er der 8,9 m.

 

Der er adgang fra tre sider via alu porte hhv. to stk. på 3,5 x 3,5 m og én i endegavlen på 5 x 5 m.

 

Et realt og præsentabelt lejemål, som vi gerne fremviser efter aftale.

 

Kr. 20.000.000
Sagstype: 
Salg

Erhvervsgrund på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus – lige overfor Dansk Supermarked centrallager

 

  • Ca. 60.000 kvm grund på Rosbjergvej ud mod motorveje
  • Bebyggelsesprocent på 40
  • kr. 335,- pr kvm grund med tillæg af moms
  • Kloakafgifter er indeholdt i prisen
  • Beliggende tæt ved det store motorvejskryds ved Logistikparken vest for Aarhus

 

Kr. 0
Sagstype: 
Salg

Denne lille boligudlejningsejendom er beliggende ud til Haderslevvej med ca. 1.000 m ned til gågaden og 1,5 km til universitetet og de andre uddannelsesinstitutioner i området. Under 100 m til den nærmeste af flere dagligvarebutikker. Der er anlagt super cykelsti fra Kolding bymidten, forbi ejendommen og helt ned til Haderslev.

 

Ejendommen er en klassisk rødstensbygning i to plan, indeholdende 2 bolig lejemål. Én i stueetagen på 82 m2 og i tagetagen på 62 m2. Sidstnævnte er nylig blevet ombygget fra 2 mindre lejligheder til én stor.

Kr. 0
Sagstype: 
Salg

Erhvervsejendom på Fabriksvej i Brørup

 

I industriområdet på Fabriksvej i den nordlige udkant af Brørup finder man denne erhvervsejendom på knap 1.500 m2. Ejendommen består af to selvstændige bygninger, hvoraf den nyeste bygning er fra 2000, den anden fra 1991. Lokalerne er i oprindelig stand, men er moderniserede og i rigtig pæn stand. Begge haller har porte i begge ender. Inde i hallerne er der betongulv og lysindfald fra store ovenlysvinduer.

 

Kr. 210.000
Sagstype: 
Leje

Dette kontorlejemål finder du i Koldings formentlig stærkeste erhvervsområde for kontor- og logistikejendomme, hvor bl.a. velkendte virksomheder som Lidl, Prime Cargo og Lemvigh-Müller har domicil.

Kontoret er beliggende på 1.sal i en bygning af høj kvalitet, med gode parkeringsforhold og udsigt til en lille sø som nærmeste nabo.