Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 31.200
Sagstype: 
Leje

Isoleret lagerlokale på 62 m² med alm. portadgang. Ligger ved trafikeret vej i den nordlige bydel af Kolding lige ved landevejsnet og motorvejsnet. Tæt ved Cirkle K og Gasa.

Kr. 236.500
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er beliggende på én af Koldings mest centrale placeringer, forenden af gågaden i krydset Haderslevvej og Tøndervej. Lejemålet ligger på 1. sal med har adgangsvej direkte fra stor offentlig parkeringsplads i samme niveau. 

Kr. 67.200
Sagstype: 
Leje

For enden af Fabriksvej i Vamdrup, finder du dette lejemål på 250 m2 som tidligere har været anvendt som snedkeri og showroom. Lejemålets er indrettet med 3 indgangsmuligheder. Én via lejemålets store aluport, hvor du går direkte ind på værkstedet. Herfra kan du gå videre ind i lejemålets showroom, som også kan bruges som værksted/lager. Her finder du også lejemålets ”pæne indgang”. Dette rum er hjærtet i lejemålet da det forbinden lejemålets køkken, kontor og toiletter med resten af lejemålet. Sidste ind/ud gang findes som bagindgang, som ligger sammen med lejemålets smådels lager.

Kr. 46.200
Sagstype: 
Leje

Vi har lejemål fra 20-80 m2 

 

Fuldservice lejemål inkl.

- Vand, el og varme
- Fælles printer, inkl. Papir, toner og service aftale
- Rengøring af fælles arealer og kontor
- Gratis kaffe
- Adgang til booking af gratis mødelokaler i ejendommen
- Forbindelse til 100Mbit internet

Dobbelt kontor på 1. salen i kontorfælleskabet, House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen.

Kr. 120.000
Sagstype: 
Leje

Lejemålet på 1.710 m2, er beliggende i industriområdet omkring GASA Kolding/Holstebro, mellem Vejlevej, Kobbervej, Platinvej og Esbjergvej. Tæt på trekantsområdets landevejs- og motorvejsnet, derfor er der gode transport og logistikmuligheder for både medarbejder og kunder.

Kr. 120.000
Sagstype: 
Leje

Lige ved hovedvej 469, 4 min fra E20 motorvejen, har du her 800 kvm isoleret lagerlokaler fra år 2000, med beton gulv og en god loftshøjde.

 

Lejemålet er beliggende i en selvstændig bygning opført i stålskelet med murede vægge. Sidehøjden er på 3,5 m og til kip er der 8,9 m.

 

Der er adgang fra tre sider via alu porte hhv. to stk. på 3,5 x 3,5 m og én i endegavlen på 5 x 5 m.

 

Et realt og præsentabelt lejemål, som vi gerne fremviser efter aftale.

 

Kr. 20.000.000
Sagstype: 
Salg

Erhvervsgrund på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus – lige overfor Dansk Supermarked centrallager

 

  • Ca. 60.000 kvm grund på Rosbjergvej ud mod motorveje
  • Bebyggelsesprocent på 40
  • kr. 335,- pr kvm grund med tillæg af moms
  • Kloakafgifter er indeholdt i prisen
  • Beliggende tæt ved det store motorvejskryds ved Logistikparken vest for Aarhus

 

Kr. 1.450.000
Sagstype: 
Salg

Denne lille boligudlejningsejendom er beliggende ud til Haderslevvej med ca. 1.000 m ned til gågaden og 1,5 km til universitetet og de andre uddannelsesinstitutioner i området. Under 100 m til den nærmeste af flere dagligvarebutikker. Der er anlagt super cykelsti fra Kolding bymidten, forbi ejendommen og helt ned til Haderslev.

 

Ejendommen er en klassisk rødstensbygning i to plan, indeholdende 2 bolig lejemål. Én i stueetagen på 82 m2 og i tagetagen på 62 m2. Sidstnævnte er nylig blevet ombygget fra 2 mindre lejligheder til én stor.

Kr. 8.500.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom i hjertet af Kolding centrum

Pæn investeringsejendom fra 1990, med 5 ny istandsatte lejligheder samt butikslokale.
Ejendommen er placeret mellem større offentlig parkeringsplads, og gågade miljøet. Foran ejendommen
ligger tombolapladsen, hvilket er et hyggeligt, mindre torv med et lille springvand, bænke og blomster.
Butikker såsom Føtex, Vero Moda, Imerco etc. ligger i et par meters afstand af bygningen.

Kr. 0
Sagstype: 
Salg

Erhvervsejendom på Fabriksvej i Brørup

 

I industriområdet på Fabriksvej i den nordlige udkant af Brørup finder man denne erhvervsejendom på knap 1.500 m2. Ejendommen består af to selvstændige bygninger, hvoraf den nyeste bygning er fra 2000, den anden fra 1991. Lokalerne er i oprindelig stand, men er moderniserede og i rigtig pæn stand. Begge haller har porte i begge ender. Inde i hallerne er der betongulv og lysindfald fra store ovenlysvinduer.